Restaurant basc a Barcelona

Restaurant basc a Barcelona

99485_123144_Ipar-Txoko-restaurante-vasco-en-Barcelona.jpg

Benvinguts a Ipar-Txoko, el restaurant basc a Barcelona en el qual la tradició gastronòmica de la nostra terra i la nostra manera de ser es fonen per donar lloc a una experiència culinària inoblidable. Sabors i receptes de sempre que, a partir dels millors ingredients, aconsegueixen conquistar del primer a l'últim mos.

Passejant pels carrers d'aquest acollidor barri de Barcelona que és Gràcia, vaig poder comprovar que es respirava aquest sabor de vila entranyable que es barreja amb l'ambient de ciutat. A poc a poc em vaig adonar que era el lloc ideal per situar el nostre restaurant basc a Barcelona, ja que li dóna aquest ambient tradicional que vull transmetre als meus clients; més que clients amics, com m'agrada tractar-los.

Aquesta és la millor forma d'apropar el caràcter tradicional del País Basc. És així com intento que qualsevol que ens visiti es trobi com a casa seva, donant-li aquest toc familiar que necessita una bona taula.

99485_123147_Chuletn-Ipar-Txoko.jpg
A la cuina d'Ipar-Txoko està Antonio i les seves mans li donen a la cuina basca un toc personal i de creativitat, mantenint bàsicament els sabors i aromes tradicionals de la nostra terra. La nostra cuina és de gènere, de mercat, de matèria primera bàsica, però de qualitat. L'objectiu del nostre restaurant basc a Barcelona és aconseguir satisfer les delícies dels paladars dels més exigents i sorprendre als més curiosos.

Des del moment que entres a Ipar-Txoko, t'aniré introduint en l'ambient de la nostra gastronomia, explicant-te tots els plats que componen la nostra carta. Cloïsses a la marinera, truita de bacallà, kokotxas, lluç de pintxo... Delícies de la cuina basca que no et pots perdre. Fes la teva reserva i descobreix-ho.

Miguel Real de Asúa

 
type='text/css'>