Gastronomia basca

Descobreix els consells i les curiositats sobre la cultura i gastronomia basca, en el Rincón de Miguel.

El producte és el de temporada. Ja siguis de carn o peix, si vols menjar el producte més fresc, has de comprar en el mercat gènre de temporada. Des de l’anxova fresca i bonítol, fins a la temporada de bolets, a Ipar Txoko seleccionem la millor selección d’ingredients cada temporada, per trasladar als nostres plats tota la intensitat de sabor, sense ornaments que camuflin el seu sabor original.

El sabor d’Euskadi està a Ipar Txoko

Nou disseny web d’Ipar Txoko

Ipar Txoko renova disseny web perquè accedeixis des del mòbil.

Renovem web perquè puguis accedir i consultar la carta, mapa i horaris d’Ipar Txoko, el nostre restaurant basc a Barcelona, de forma molt més fàcil i còmoda.[...]

Restaurante Ipar-Txoko

(barri de Gràcia)

  C/ Mozart, 22,
Barcelona, 08012, (Barcelona)

  932 181 954