Restaurant Gràcia

De Bilbao a Gràcia, et portem el sabor del nostre restaurant basc a Barcelona.

restaurants GràciaIpar Txoko, “l’asador del nord” és aquesta petita porció d’Euskadi en ple cor de Barcelona. Quan vam obrir fa més de 20 anys el nostre restaurant a Gràcia, Barcelona, buscàvem traslladar a tota Barcelona la increïble tradició gastronòmica de la nostra terra, amb sabors i receptes de sempre, que parteixen d’aconseguir els ingredients autòctons de la zona.

De Bilbao a Barcelona, sense escales

Passejant pels carrers de Gràcia ens vam adonar que l’esperit d’un restaurant asador basc encaixava perfectament en l’estil que es respirava en la popular vila barcelonina. Llavors, decidim obrir un restaurant a Gràcia que aportés alguna cosa diferent, que traslladi tot el sabor de la nostra terra, Euskadi.

Des de llavors, molts famolencs comensals han travessat les portes de l’Ipar Txoko, formant part dels amics que ens visiten amb freqüència per degustar un autèntic xuletó de carn càntabra o el peix de la llotja a l’estil Biscaí.

Creativitat i tradició: el sabor i els ingredients

En els fogons de l’Ipar Txoko es troba Antonio i les seves mans li donen un toc de caràcter i personalitat a tots els plats, mantenint el sabor de sempre, en cuina de mercat, amb gran qualitat en tots els ingredients.

L’objectiu del restaurant a Gràcia és satisfer al més famolenc, sorprenent al més curiós. Des del primer minut que estiguis a Ipar Txoko, et traslladarem a la nostra gastronomia, explicant-te els plats i responent a tots els teus dubtes.

Quantitat, qualitat i bon gènere. Si t’agrada menjar bé, has de conèixer-nos.

Restaurante Ipar-Txoko

(barri de Gràcia)

  C/ Mozart, 22,
Barcelona, 08012, (Barcelona)

  932 181 954

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.